Öppet bredbandsnät

För dig som hyresgäst och kund hos Stena Fastigheter erbjuder vi ett stort utbud av tjänster kopplat till vårt öppna bredband

Du kan själv enkelt ta reda på vilket utbud av tjänster inom TV, telefoni och bredband som finns just där du bor. Skriv bara in adressen i sökfältet på sidan stenafastigheter.itux.se. Vill du ändra leverantör kontakta leverantören direkt. Ditt hus måste dock vara anslutet till det öppna bredbandsnätet för att du ska kunna beställa tjänster.

Det öppna bredbandsnätet är infört på många av våra orter och adresser, men i följande områden gäller andra avtal.

Göteborg

Samtliga fastigheter i Göteborg ansluts till iTux öppna nät. De sista fastigheterna ansluts våren 2019 (centrala Göteborg)

Lund/Bjärred/Lomma

Samtliga Fastigheter utom Hamnallén har iTux som leverantör på Bredbandsnätet. Hamnallén har Telia som leverantör på Bredbandsnätet.

Stockholm

Alla fastigheter i Stockholm är anslutna till iTux öppna nät förutom Blackebergs Gård och Frimurarvägen 38-48.

Landskrona

Våra fastigheter i Landskrona ingår inte i det nuvarande projektet rörande öppet bredbandsnät, då det redan finns öppet bredbandsnät via Landskrona Energi 

Malmö

Öppet bredband finns att tillgå i fastigheterna Concordia, Frans Suell och Kolga i Malmö. Övriga fastigheter i Malmö har avtal med Bredbandsbolaget som sträcker sig fram till 2025.

Uppsala

Våra befintliga fastigheter i Uppsala har avtal med Telia. De fastigheter som nyproduceras i Uppsala ansluts till Stena Fastigheters öppna bredbandsnät.

Vill du beställa tjänster i det öppna bredbandsnätet?

På portalen stenafastigheter.itux.se hittar du mer information om det nya öppna bredbandsnätet med tjänster inom TV, telefoni och bredband. Ditt hus måste dock först ha anslutits till nätet innan du kan beställa.