Hitta din favorit

Hitta ditt nya hem i brf Höjden. Här finns ett smakprov på några av de lägenhetstyper, 1-4 rok som du kan välja mellan. Hemmen är ljusa och generösa, planeringen är smart och kvadratmetrarna nyttjas maximalt.

1 rum och kök 35 kvm med balkong

Optimalt planerad lägenhet som verkligen nyttjar alla kvadrat­metrar på bästa sätt. Kök, matplats och vardagsrum får in ljus från två väderstreck och härifrån kan du kliva ut på den trevliga balkongen. Hallen är praktisk med flera garderober och här ligger även det rymliga badrummet.
hojden_Lgh_08-1302_1rok_35kvm

Planlösning lägenhet 08-1302 Brf Höjden                                       

2 rum och kök 48 kvm med balkong

En välplanerad och mysig tvårummare där planlösningen är öppen mellan de sociala ytorna och sovrummet liggeravskiljt. Balkongen blir en härlig förlängning av vardagsrum och matplats. Hallen är rymlig och härifrån når du badrummet, som även det är rymligt med duschhörn, handduktstork och kombimaskin. 

Hojden_Lgh_07-1303_2rok_48kvm

Planlösning lägenhet 07-1303 Brf Höjden 

2 rum och kök 52 kvm med balkong

Välkommen hem till en välplanerad och mysig lägenhet där umgängesytorna ligger samlade och sovrummet ligger helt för sig själv. Här finns plats att möblera för matbord, soffgrupp och även ett litet skriv­bord om du behöver utrymme för en bekväm arbets­plats. I hallen ligger badrummet och ett praktiskt förråd.
Hojden_Lgh08-1301_2rok_52kvm

Planlösning lägenhet 08-1301 brf Höjden

3 rum och kök 66 kvm med uteplats och balkong

Öppen planlösning med smart planering. Här flyter kök, vardagsrum och matplats samman och skapar flera platser att umgås på. Utgång till balkongen och flera fönster ger ett ljust och härligt intryck. Sovrummen och badrummet ligger avskilt och utgör en privatare del av hemmet.

Planlösning lägenhet 07-1301 brf Höjden

3 rum och kök 73 kvm med balkong

Välkommen till en rymlig och social lägenhet, med gott om förvaring och smarta ytor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för dig som tycker om att samla både vänner och familj, här får ni plats! De avskilda sovrummen utgör en harmonisk och privat del av hemmet, det större med utgång till balkong. 

Hojden_Lgh06-1701_3rok_73kvm

Planlösning lägenhet 06-1701 brf Höjden

4 rum och kök 86 kvm med balkong

Spännande planlösning som både värnar om det sociala och det privata. Öppna stora ytor mellan kök och vardagsrum gör det möjligt att samla både familj och vänner. Här skapas ett härligt ljus­flöde tack vare stora fönsterpartier längs med hela långsidan. Lagom avskilt från umgänges­delen, ligger sovrummen. Två av sovrummen ligger vid lägenhetens rymliga badrum medan det tredje sovrummet ligger ännu mer privat direkt vid hallen. I lägenheten ryms även en extra WC och gott om förvaring.

HojdenLgh_08-1803_4rok_86kvm_samma rundvandringenPlanlösning lägenhet 08-1803 brf Höjden

4 rum och kök 124 kvm med balkong

När man kommer in i lägenheten känner man direkt att den är något utöver det vanliga. Den väl genomtänka planlösningen bjuder på stora öppna ytor för att kunna umgås med vänner och familj, dubbla badrum som är praktiskt vid morgonbestyren och när man har många gäster, gott om olika förvaringslösningar och tre privat placerade sovrum. Dessutom finns en generös balkong med utgång från både vardagsrum och det stora sovrummet.

Planlösning lägenhet 08-2001 brf Höjden