Kallebäck

I Kallebäck bor du i fina lägenheter med nära till Delsjön och kommunikationer till centrum.  

 

Våra fastigheter i Kallebäck

Kallebäck i siffror

  • 3

    Fastigheter

  • 435

    Lägenheter

  • 2

    Lokaler

Natur och fritid

I Kallebäck bor du en stenkast från Delsjöområdet. Där kan du promenera runt sjöarna på upplysta vandringsleder eller göra avstickare till fots eller på cykel till stigar med mer terräng. På sommaren är badplatsen vid stora Delsjön en populär plats för många, där finns det finns en strand och en brygga att hoppa ifrån. Du kan också hyra kajak och kanot och paddla runt i sjön.

På vintern när isarna lägger sig åker många skridskor eller grillar på sjön. Det finns också  en värmande kaffestuga och inte långt bort ligger Delsjöns golfbana 

Barn som ritar

Skola och förskola

Det finns ett gäng förskolor att välja mellan i Kallebäck för de allra minsta barnen. När det är dags att börja i skolan är Skårsskolan närmst.  

Vardagsservice, butiker och lite till

Närmaste matbutiken är Coop som ligger ett stenkast ifrån våra lägenheter i Kallebäck. Om du tar dig över motorvägen har du även ICA Maxi och Willys. Där hittar du även apotek och vårdcentral. 

En av Göteborgs mest välsorterade matbutiker, ICA Focus, ligger inte långt ifrån.  

Resa till och från hemmet

Till Kallebäck går buss 50. Bussen börjar vid Frölunda Torg och passerar Brunnsparken på sin väg mot Kallebäck. 

I området finns tillståndsparkering, vilket betyder att du inte har en fast plats, utan får stå på alla parkeringen som tillhör området.

Cykel- och gångvägar är väl utbyggda in mot stan och runt omkring i området.

 

 

 

 

 

Hållbara tillsammans

Vi arbetar för att hela kvarteret som du bor i ska vara tryggt, trevligt och klimatsmart på alla sätt och vis. Vi vill göra det lätt för dig att leva hållbart. Utnyttja det som finns; sortera ditt avfall ordentligt, dela saker med dina grannar, välj gärna cykel eller buss istället för bil när det är möjligt. Hållbarhet är en stor fråga och vi behöver alla göra det vi kan, tillsammans.