Kungsbacka

I Kungsbacka har vi lägenheter i två områden. Du kan välja att bo i nybyggda Tölö Ängar eller mer centralt nära Kungsbackas innerstad och Kungsmässan. Kungsbacka är beläget 30 minuter från Göteborg 

 

Våra fastigheter i Kungsbacka

Kungsbacka i siffror

  • 2

    Fastigheter

  • 132

    Lägenheter

Natur och fritid

Halva beståndet ligger i populära Tölö, med stora grönområden, mysiga villa- och bostadskvarter och skola och matbutiker i närheten. Andra halvan av beståndet ligger på Syréngatan, nära centrum med gångavstånd till innerstaden, shoppingcentret Kungsmässan och idrottsanläggningarna i Aranäs, vars fotbollsklubb är stor med många medlemmar.  

I närheten av Kungsbacka ligger Sandsjöbackas naturreservat och Onsalahalvön med fina bad. 

Barn som ritar

Skola och förskola

Kungsbacka kommun har några av landets bästa grundskolor. Här finns flertalet skolor att välja mellan, varav flera ligger nära fastigheterna. Här finns också förskolor, både privata och kommunala.  

I Kungsbacka finns också två gymnasier att välja mellan, med olika inriktningar.  

Vardagsservice, butiker och lite till

Kungsbacka innestad är en levande stadsdel med flertalet restauranger, caféer och butiker. Här finns också biograf, systembolag, nattklubb och bibliotek och kulturhus.  

Du har också vårdcentral och apotek. Letar du efter mer shopping ligger både Hede Fashion Outlet och Kungsmässan i närheten av våra fastigheter. 

Resa till och från hemmet

Mellan områdena i Kungsbacka går bussar som utgår från Kungsbacka Station. Från stationen går även pendeltåget in till Göteborg eller söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad.  

Cykel- och gångvägar är väl utbyggda in mot stan och runt omkring i området.

 

 

 

 

 

Hållbara tillsammans

Vi arbetar för att hela kvarteret som du bor i ska vara tryggt, trevligt och klimatsmart på alla sätt och vis. Vi vill göra det lätt för dig att leva hållbart. Utnyttja det som finns; sortera ditt avfall ordentligt, dela saker med dina grannar, välj gärna cykel eller buss istället för bil när det är möjligt. Hållbarhet är en stor fråga och vi behöver alla göra det vi kan, tillsammans.