City

City innefattar flera olika delområden, såsom Lugnet och Triangeln, men även områdena hela vägen till Skeppsbron. Uppe vid Lugnet och Triangeln har du shoppingstråket runt knuten och den pulserande stadskänslan nära. Här upplever du en växande innerstan på när håll.

Vårt kvarter i siffror

  • 6

    Fastigheter

  • 270

    Lägenheter

  • 59

    Lokaler

Natur och fritid

I city finns flera härliga parker att ta del av, Magistratsparken och Pildammsparken ligger exempelvis nära vår fastighet vid Triangeln.

Tar du dig förbi Slottsparken och vidare ner mot vår fastighet vid Skeppsbron så har du kanalen och havet som granne.

Skola och förskola

Runtom i våra kvarter i Malmö City finns såklart flera förskolor och grundskolor att välja mellan. Lugnet har en centralt belägen förskola med tillhörande gård, som även har en lekplats man kan besöka utanför skoltid. Lugnet ligger på en lummig och trygg plats mitt i staden.

Vardagsservice, butiker och lite till

Här i City befinner du dig i centrala Malmö med livfulla och kreativa kvarter precis runt knuten. Välj bland många olika restauranger, butiker och kulturella upplevelser. I anrika Hansa Kompaniet hittar du flera av de stora kedjebutikerna och flera trevliga caféer. 

Resa till och från hemmet

Som boende i City tar du enkelt del av den utbyggda och snabba kollektivtrafiken i Malmö.

Triangel Stationen ligger ca 5 minuter promenad bort och därifrån tar du dig till flygplatsen i Köpenhamn på 20 minuter, eller så åker du norrut mot Göteborg. Även flera busslinjer passerar Triangeln, men det mesta i närområdet når du lättast med en skön promenad.  

 

 

Hållbara tillsammans

Vi arbetar för att hela kvarteret som du bor i ska vara tryggt, trevligt och klimatsmart på alla sätt och vis. Vi vill göra det lätt för dig att leva hållbart. Utnyttja det som finns; sortera ditt avfall ordentligt, dela saker med dina grannar, välj gärna cykel eller buss istället för bil när det är möjligt. Hållbarhet är en stor fråga och vi behöver alla göra det vi kan, tillsammans.