Gustavsberg

Våra fastigheter i Gustavsberg ligger mitt i det nya porslinskvarten bara ett stenkast från Gustavsbergs hamn. Det är ett historiskt kvarter i fabriksmiljö som möter moderna genomtänkta bostäder. I Gustavsberg bor du nära både vatten och skog och kan samtidigt snabbt ta dig in till Slussen och Stockholm city. Här bor du tillräckligt långt bort från stan med naturen runt knuten, men ändå tillräckligt nära.

Gustavsberg i siffror

 • 7

  Fastigheter

 • 223

  Hyresrätter

 • 2016

  Byggår

 • 0

  Lokaler

Här bor du granne med havet och historia

I Gustavsberg finns en härlig kombination av allt. Du kan ta en mysig promenad längst Tjustviksrundan och havet, en skogspromenad runt Kvarnsjön eller bara gå runt i hamnen och njuta av den anrika fabriksmiljön och dess historia. I hamnen finns gym, utegym och padelbanor och inte långt ifrån kan du spela golf på Nacka golfklubb. Du kan även ta dig till Ekedalsspåret för en trevlig motionsrunda där det också finns utegym.

Vill du lära dig mer om porslinsfabriken och dess historia så finns guidade turer att gå eller så kan du själv upptäcka Gustavsberg historia till fots.  

Skola, förskola och lek

Livet är enkelt för dig som bor här med barn i alla åldrar. I Gustavsberg finns nämligen mängder av olika typer av förskolor, grundskolor och gymnasium. I kvarteret finns också flertalet lekplatser, och grönytor som bjuder in till lek som du smidigt kan ta dig till fots.  

I centrum finns det badhus, idrottsplatser, ishallar och sporthallar.

 

Vardagsservice, butiker och lite till

I kvarteret finns allt du behöver. Inom gångavstånd har du matbutik, restauranger, butiker och caféer. Endast några minuter bort med bil eller cykel tar du dig till Värmdö marknad eller Mölnvik med dess fulla utbud av butiker, service och restauranger. 

Resa till och från hemmet

Här bor du tillräckligt långt bort från stadspulsen, men ändå nära. Endast 20 minuter med buss så tar du dig snabbt och smidigt in till Slussen eller till Stockholms city med direktbussen. Kommer du med bil kör du längs med 222:an och kan välja mellan 3 olika avfarter beroende på om du har ärenden på vägen hem. 
I Gustavsberg är det enkelt att bo oavsett om du åker buss eller bil.