Sommarjobba hos oss

Varje sommar erbjuder vi sommarjobb där man tillsammans med andra ungdomar arbetar ute bland våra fastigheter under sommaren.

Vad gör en sommarjobbare?

När du sommarjobbar hos oss arbetar du med att göra fint i våra kvarter. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara att rensa rabatter, klippa buskar, måla, städa källarförråd och plocka skräp. Genom ditt engagemang och arbete ser du till att våra kvarter är trygga och trivsamma för de som besöker och har sitt liv där.

Att sommarjobba hos Stena Fastigheter

Visste du att vi på Stena Fastigheter varje år tar emot lika många feriejobbare som vi har anställda? Sammanlagt anställer vi ca 300 ungdomar på årets lov. De flesta tar vi in under sommaren. 

När du sommarjobbar hos oss är du en del av ett team av andra unga människor. Din arbetsplats är kvarter, gårdar och hus där människor lever och bor. Under sommaren sköter du om och ser till att områdena är fina, trivsamma och trygga. Låter det kul? Då kanske det här kan bli ditt första jobb!

Som ett av Sveriges största privata bostadsbolag tar vi inte bara hand om hus – vi tar vara på ungdomars ambitioner. Läs gärna mer om vårt arbete med social hållbarhet som vi kallar för Relationsförvaltning.

Kan jag söka och när?

Sommarjobben kan sökas av dig som är mellan 16 och 20, och då inkluderar vid dig som fyller 16 år i år, och bor i våra områden. Genom sommarjobbet får du möjlighet att växa, ta ansvar och få nya kontakter både inom arbetslivet och privat. För många blir arbetskamraterna också nya kompisar.

Ansökan för sommarjobb 2024 är stängd.

Är du över 18 år och vill arbetsleda våra härliga sommarjobbare?

Vi söker även dig som vill arbetsleda våra härliga sommarjobbare. Vilket passar dig som vill utveckla ditt ledarskap och arbetsleda våra sommarjobbare. Du är över 18 år och har erfarenhet av att leda och motivera unga. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av, eller kunskap om, arbete med lättare fastighetsskötsel. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att prata med människor. 

Ansökan som arbetsledare för sommar 2024 är stängd.

Bli förändringsagent i Göteborg

Är du en ung, driven 18-22 åring som gillar utmaningar och att få driva på förändring? Och som dessutom hyresgäst hos oss i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka? Vill du lära dig mer om entreprenörskap och utveckla ett konkret, innovativt förslag som ska presenteras för vår ledning? I så fall är jobbet som Förändringsagent något för dig. I jobbet som förändringsagent får du värdefulla insikter och erfarenheter om entreprenörsskap, att arbeta i grupp och möjligheter att utveckla arbeta kreativt.

Ansökan för jobbet som förändringsagent 2024 är stängd.