BodyBuddy har öppnat på Masthuggskajen

BodyBuddy har öppnat sin första göteborgsrestaurang i Stuveriet på Masthuggskajen.

BodyBuddy tar nu sitt framgångsrika matkoncept med hälsosam mat till Göteborg. I helt nya lokaler i Stuveriet på Masthuggskajen står dörrarna öppna för alla som vill äta gott, mitt i den kreativa, hållbara och vattennära delen av Göteborg. BodyBuddy är den första restaurangen att öppna i den nya stadsdelen.

- Det känns jätteroligt att vi nu är på plats i Göteborg och på Masthuggskajen. Intresset är stort för det vi erbjuder, nyttig och näringsriktig mat som dessutom är väldigt god, säger Ciara McGlinchey, VD för BodyBuddy.

BodyBuddy bygger på mat som är smakrik och nyttig, och den är inspirerad av kryddor och smaker från Sydafrika, Bali och Indien. Allt tillagas på plats från grunden. På menyn återfinns bland annat näringsrika mättande lunch bowls, fika, smoothie bowls och egenpressade juicer. BodyBuddy finns sedan tidigare på Jungfrugatan och Smålandsgatan i Stockholm.

- Det känns fantastiskt roligt att välkomna BodyBuddy, både till Göteborg och Masthuggskajen. BodyBuddy är en perfekt matchning med Masthuggskajen, med sitt fokus på hållbarhet, kreativitet och hälsosam mat, säger Agneta Kores, VD Stena Fastigheter Göteborg.

BodyBuddys är lokaliserad i Stena Fastigheters nybyggda kontorshus Stuveriet på Masthuggskajen. Stuveriet har ett starkt fokus på hållbarhet, med bland annat fasad i återvunnen aluminium, solceller och flera sociala och kreativa ytor som kontorshyresgästerna delar på.

- Att fylla Stuveriets gatuplan med en restaurang som BodyBuddy skapar liv och rörelse under både dagen och kvällen. Hit kommer folk för att äta gott och umgås. Det bidrar till att området känns levande och tryggt, säger Agneta Kores, VD Stena Fastigheter Göteborg.

Masthuggskajen är ett av Göteborgs mest spännande områden med sitt centrala läge intill vattnet. Här möts City, Linnéstaden och Långgatorna, mitt i hjärtat av den kulturella och kreativa delen av stan. Gröna stråk, folkliv, restauranger, bostadshus och ett stort utbud av både nödvändigheter och nöje gör kajlivet på Masthuggskajen levande.

Ciara-och-lokalen.jpgCiara McGlinchey, VD för BodyBuddy.

 

Fakta om Masthuggskajen

Masthuggskajen Stuveriet Cam Entré.jpg