Stena Fastigheter vann Kundkristallen

- bästa hyresvärd i kategorin nyproduktion

Stena Fastigheter har vunnit priset som bästa hyresvärd i kategorin ”Bästa Nyproduktion”, och kammat hem Kundkristallen. Priset delas ut i regi av Benchmark Event och AktivBo - företaget bakom Stena Fastigheters kundundersökning med samma namn. Alla priser på galan är baserade på hyresgästernas svar i undersökningen. 

 – Vilken stor ära att vinna priset för bästa nyproduktion! Jag är stolt och glad att vi tillsammans vunnit det här priset. Extra stort tack till våra hyresgäster som har visat att de gillar det vi bygger och förvaltar. Priset är ett kvitto på ett fantastiskt samarbete hela vägen tillsammans med alla fina kollegor och även ett gott samarbete med byggfirman Thage i Skåne som har byggt så fina hus på västra Bellevuegården, säger Anette Simonsen som är förvaltare på Stena Fastigheter.

Sveriges hyresgäster har sagt sitt! Den 8 februari belönades de kommunala och privata fastighetsbolag som fått högst betyg av sina hyresgäster med Kundkristaller.  Stena Fastigheters kunder som bor i nyproducerade Bellevuegården, etapp fyra, är så nöjda med sitt boende att Stena Fastigheter tog hem priset bästa hyresvärd Nyproduktion. 

Om Bellevuegården i Malmö och etapp 4 i vår nyproduktion

På västra Bellevuegården har Stena Fastigheter byggt totalt fyra hus. Det sista huset, dvs etapp 4, är placerat i ytterkanten av området och de hyresgäster som bor högt upp i huset har utsikt över Öresundsbron. Huset, etapp 4, blev klart i maj 2023. Det är ett 5-våningshus med 43 välplanerade lägenheter med öppen planlösning och balkong eller uteplats. Totalt har Stena Fastigheter nu 1060 lägenheter på området samt lokalerna på Bellevuegårdens centrum.

SKAPA 1 000 NYA HÅLLBARA HEM 

Stena Fastigheter har som mål att producera minst 1 000 nya hållbara hem varje år och upprusta lika många befintliga hem. Det innebär att vi tillför hem som både produceras hållbart och som gör det lättare för dem som bor där att leva hållbart.  
Nyproduktion i våra kvarter.
Hållbarhet - en prioritet.