Mira

Nu byggstartar vi ytterligare projekt i Vega! Tillsammans med bostadsrättsprojektet Juno startar även produktionen av hyresrättsprojketet Mira. 

Mira omfattar 62 hyresrätter, alla utformade i hög standard och med omtanke för miljön. Projektet kommer att miljömärkas enligt Svanen, ha en hög grad av egenproducerad solel och ska även uppfylla krav på klimatbelastning i linje med vår klimattrappa. Det innebär att du kan bo med gott samvete, i vetskap om att ditt hem bidrar till en hållbar framtid. Lägenheterna kommer förmedlas via Bostadsförmedlingen. 

 

 

FAKTA MIRA:

ANTAL LÄGENHETER: 62 hyresrätter

STORLEKAR: 1 till 4 ROK om 33-94 kvm

TOTALENTREPRENÖR: Hökerum Bygg

ARKITEKT: Brunnberg och Forshed

Mira i Vega - ett enklare liv med närhet till allt

Välkommen till ett liv mitt i grönskan, med närhet till allt du behöver. Här varvas grönområden med gym, surdegsbageri, skolor och mataffärer. Inom promenad- och cykelavstånd hittar du naturreservat, trygga strövområden och skärgården. Vegas eget serviceutbud fortsätter växa och kommunen satsar vidare med en ny skola och förskolor, ett allaktivitetshus med bibliotek, idrottshall och fritidsgård. Dessutom är stadspuls alltid nära, med den nya pendelstationen är city bara 25 minuter bort. 

LÄS MER OM VEGA >>