Mölndal

Våra kvarter i Mölndal ligger i områden där det händer väldigt mycket spännande. Nya bostäder, service, sporthallar och handel samt nära kommunikationer är Mölndal ett trivsamt och lugnt område.

 

Våra fastigheter i Mölndal

Mölndal i siffror

  • 2

    Fastigheter

  • 368

    Lägenheter

  • 0

    Lokaler

Natur och fritid

Fastigheten på Berghemsgatan är belägen intill Krokslättsfabriker och angränsar mot Safjället med sitt naturreservat, utegym, utsiktsplats och promenadstigar. Här finns också Mölndals Crossfit samt Nordic Wellness. Dessutom är det nära till Åbys fastigheter som alla ligger nära de många sportanläggningar som finns i Åby arenastad, t.ex. finns anläggningar för hockey, badminton och padel. Här finns också badhus. 

Några minuters bilfärd bort har du Hills golfklubb. 

Skola och förskola

Här finns flertalet förskolor och skolor att välja mellan för alla barn upp till årskurs 9. I Krokslätt har du även ett gymnasium.  

Vardagsservice, butiker och lite till

Bor du i våra kvarter i Mölndal har du närhet till diverse service, antingen i Mölndals centrum med sin nybyggda galleria och nya gångstråk för shopping. Inte långt bort med bil eller buss finns Sisjöns handelsområde med diverse handel och service. När Pedagogen park står färdigt kommer det även där finnas ett utbud av shopping och restauranger.  

Resa till och från hemmet

Från både Krokslätt och Åby kan du enkelt ta dig till Göteborgs centrum och Mölndals centrum med buss eller spårvagn. Näramste hållplatser är Katrinebergsgatan och Krokslätts fabriker. I Krokslätt har du möjlighet att hyra varm- eller kallgarage samt parkeringsplatser 

 

 

 

 

 

Hållbara tillsammans

Vi arbetar för att hela kvarteret som du bor i ska vara tryggt, trevligt och klimatsmart på alla sätt och vis. Vi vill göra det lätt för dig att leva hållbart. Utnyttja det som finns; sortera ditt avfall ordentligt, dela saker med dina grannar, välj gärna cykel eller buss istället för bil när det är möjligt. Hållbarhet är en stor fråga och vi behöver alla göra det vi kan, tillsammans.

Adoptera kruka

Varje vår erbjuder vi hyresgästerna att adoptera en kruka. Det innebär att vi tillhandahåller krukor och blommor där krukorna sedan placeras ut vid portarna så alla får njuta av dem. Vi vill också främja den biologiska mångfalden genom att välja blommor som bin och andra insekter vill ha.